Myyntipeli on pyörähtänyt käyntiin. Miksi?

Ensin järjestettiin Ben Furmanin ja Ruban ”Valmenna onnistumaan” -seminaarit Tennispalatsissa. Sen jälkeen alkoi Ostovallankumous Hankenilta vuonna 2015. Seuraavaksi tuplattiin myynnit Hartwall Arenalla 2016. Satavuotiasta Suomea juhlistettiin Finlandia-talolla Suomi Myy! -tapahtumassa 2017 jo yli tuhannen osallistujan voimin. Myyntikapina käynnistyi 18.5.2018 Metro Areenalla, jonne kerääntyi monituhatpäinen ennätysyleisö vuoden suurimpaan myynti-ilmiöön. Suosion innoittamana nyt pyörii Myyntipeli. Ollaan matkalla kohti Suomen suurinta myynnin vaikuttajafoorumia perjantaina 10.5.2019.

Myynnin gladiaattorit ovat innolla mukana tapahtumissa, samoin monet yritys- ja yhteisökumppanit, jotka tekevät nämä maksuttomat tilaisuudet mahdollisiksi. Teemme suurten osallistujajoukkojen kanssa yhdessä upeaa työtä myyntityön arvostuksen nostamiseksi.

Taustavoimana häärii Mika D. Rubanovitsch, Suomen johtava myynnin asiantuntija ja kirjailija. Ellet ole tutustunut heimopäällikkö-Ruban tarinaan ennen tätä, niin nyt on korkea aika.